Formatgeria El Miracle

La Formatgeria del Miracle és nou projecte cooperatiu situat al sud de la comarca del Solsonès, al municipi de Riner. Més concretament dins el Santuari del Miracle, un entorn immillorable a la comarca farcit d’obres artístiques i arquitectòniques de gran valor. Les antigues cuines del Monestir del Miracle, un equipament que havia caigut en desús des de feia ja uns anys, esdevenen avui l’espai que acull aquest projecte.

La cooperativa de nova creació és el fruit de la voluntat de la Sílvia i el Marc de tirar endavant un projecte que traslladés també en l’àmbit econòmic, la seva manera de pensar i viure, podent gaudir del privilegi d’estar a prop d’allò i d’aquells que estimen, contribuint a preservar el territori, al mateix temps que ens ofereixen productes de qualitat.

La seva activitat econòmica se centra en l’elaboració de formatges i altres productes làctics, com els iogurts, i esperen, ben aviat, poder disposar d’un ramat propi amb el que obtenir la matèria primera, la llet. La Formatgeria del Miracle se suma a iniciatives existents que posen en valor el territori on es trobem com són: el Santuari de El Miracle i la seva oferta d’allotjament, el Restaurant “El Miracle” que inclou una botiga de productes fets pels artesans del Solsonès i l’equipament Solsonès Barroc, que ens convida a descobrir el patrimoni historicoartístic de la comarca.

La voluntat de la Formatgeria del Miracle és ampliar les seves línies de treball, si és necessari amb nous socis, sempre posant a la pràctica els principis del cooperativisme. Treballen perquè la seva activitat econòmica sigui respectuosa amb el territori, oferint productes de proximitat i fent possible els valors cooperatius d’igualtat i democràcia en la presa de decisions quotidianes.

 

Monestir del Miracle
Riner, Lleida 25290
www.formatgeriaelmiracle.coop

Contacte:
Telèfon: 637 352 581
Correu-e:  contacte(a)formatgeriaelmiracle.coop
Facebook: @formatgeriadelmiracle.coop
Instagram: @formatgeria.elmiracle
Twitter: @formatgemiracle