L’Arada creativitat social

L'Arada creativitat social és una cooperativa de treball sense ànim de lucre i d'iniciativa social que des de les pràctiques pròpies de l'Economia Social i Solidària, es dedica a la promoció social i comunitària de col·lectius, territoris, pobles i barris, acompanyant espais de creativitat social i acció col·lectiva.

Som un equip multidisciplinar, provinent dels camps de l'ecologia, les ciències ambientals, la sociologia, les ciències polítiques, de el disseny i comunicació gràfica.

No som un projecte empresarial, som un projecte col·lectiu on els diferents membres de l'equip posem el nostre treball a disposició de pobles, barris i ciutats.

Treballem la promoció comunitària i sostenible del territori com a valor metodològic transversal en qualsevol comunitat. Ho fem des de diferents aproximacions de processos de participació social implicativa, de planificació i acció col·lectiva del territori, de ruralització de la perspectiva històrica, de diàleg i reconstrucció de el contorn social, urbà i el món rural, en la recuperació i visualització de la memòria popular i de les diferents identitats col·lectives, en l'acompanyament de processos d'organització. totes les nostres intervencions es basen en la creació i foment d'espais de creativitat social (la construcció de coneixement a través de l'diàleg entre sabers, experiències i aprenentatges), que es concep com a eina i com a objectiu alhora.

Subratllem el retorn comunicatiu i social dels resultats i dels aprenentatges de les diferents intervencions, tant als destinataris com en el territori, com un valor imprescindible de l'acció comunitària. Un coneixement que es percep com dinàmic, mutable, i que, des del compromís social de la nostra feina, dóna sentit a un segona pràctica comuna en totes les nostres intervencions.

Així mateix, dels valors cooperatius que perseguim en el nostre treball esperem que s'empapin els projectes i processos que acompanyem

Prades de La Molsosa (Solsonès)
Cal Palà, s/n
CP 08281
Fix: 938 729 709
Mòbil: 672 491 223
Correu-e: info(a)larada.coop

Manresa (Bages)
C. Carrasco i Formiguera 29,
Entresol.
(entrada per baixos, porta lateral del pàrquing)
CP 08242

www.larada.coop