Notícies

S'inicia un procés per promoure un nou model de gestió dels menjadors
escolars de l'Alta Segarra

La iniciativa consisteix en un cicle que pretén debatre sobre models i experiències vinculades amb els menjadors escolars en el marc de l'Economia Social i Solidària. Inclou diferents sessions on es parlarà sobre models de gestió i contractació pública, clàusules socials, producció local, cuina per a col·lectivitats i xarxes de cooperació

El dietista i xef David Olivé impartirà un taller de cuina ecològica i de proximitat a Calaf

Cuinar amb aliments de producció ecològica i de proximitat s'està convertint dia a dia en l'opció de més i més persones. 

Calaf acull experiències sobre nous models de menjadors escolars ecològics i de proximitat

Cuinar amb aliments de producció ecològica i de proximitat s'està convertint dia a dia en l'opció de més i més persones. 

L’economista Josep Manel Busqueta i el membre de la cooperativa d’habitatge Cal Cases Xavier Cipriano parlaran d’alternatives econòmiques i de vida a Calaf

En el marc del programa de promoció de l’Economia Social i Solidària a l’Alta Segarra, Calaf acollirà una xerrada amb dues persones que plantegen profundes crítiques al model econòmic i també de vida cap on camina la societat actual. 

Una visita a Cal Cases i dues sessions formatives de gestió amb criteris socials fomenten l’Economia Social a Calaf

Aquest final d'any, els veïns i veïnes de l’Alta Segarra han pogut gaudir de tres càpsules formatives que els han permès conèixer des d’una perspectiva teòrica i pràctica diferents conceptes, formes de treballar i projectes de l’Economia Social i Solidària.